Over Ons

De druk op u als huisarts en uw praktijk neemt steeds verder toe. De beperkte instroom van nieuwe huisartsen, de druk op vaste financiële vergoedingen, de algemene regel- en administratiedruk en de digitalisering in de zorg maken het lastig om als huisarts opvolging te vinden of een stapje terug te doen. Daarom is de Goed Gezond Groep er. Met ons multidisciplinaire team maken wij het mogelijk om uw werkzaamheden af te bouwen of zelfs met pensioen te gaan. Terwijl de praktijk gewoon doordraait.

De Goedgezondgroep staat niet voor afstand en digitalisering of telefoon ergens ver weg maar juist meer personele inzet, persoonlijke zorg , opleidingen en een goede werksfeer.

Zorg voor goede zorg

De roots van de Goed Gezond Groep liggen daadwerkelijk in de huisartszorg, daarom kennen wij de uitdagingen waarvoor u elke dag staat. Goede en continue zorg leveren aan patiënten, vaak hele families die u al jaren en soms decennia kent. Tegelijkertijd vraagt de organisatie binnen de praktijk de nodige aandacht. Of het nu gaat om het bijhouden van kennis of de implementatie van nieuwe digitale tools of werkprocessen. De Goed Gezond Groep ondersteunt u op een manier die past bij uw praktijk. Met respect voor de patiënten en met een benadering die recht doet aan de relatie die u met hen heeft.

Kwalitatieve organisatie en service

U kunt de Goed Gezond Groep bij uw praktijk betrekken of zelfs de exploitatie helemaal aan ons overdragen. Wanneer de Goed Gezond Groep de zorg over uw praktijk overneemt, brengen wij de organisatie en service in lijn met het hoge kwaliteitsniveau dat wij als team nastreven. Ook nemen wij het management van de praktijkmedewerkers over en motiveren en begeleiden hen in hun toekomstige carrière. We zijn een familiebedrijf en zo werken we ook. U kunt met een gerust hart uw patiënten aan ons toevertrouwen, terwijl wij met u meedenken over een mogelijke exit-strategie.

Het Team is belangrijker dan het individu;

Toen mijn opa huisarts was op Wieringen was hij alleen met zijn vrouw. Alles deden ze samen en het hele eiland kende hem en zijn vrouw.

Toen mijn vader huisarts was in Mijdrecht had hij twee assistentes en voor de helft van het dorp was hij de huisarts, de assistentes kenden iedereen en iedereen kende hun.

Maar in de loop der jaren begon dat te veranderen, meer collega’s gingen part-time werken en met die veranderingen kwamen meerdere huisartsen die gezamenlijk de praktijk bestierden.

Nu ben ik dertig jaar huisarts en heb ik vijf assistentes, vier praktijkondersteuners, een tweetal collega’s en tevens meerdere Physician assistants (en ben ook nog opleider).

In deze dagen is de huisarts niet meer het enige aanspreekpunt want dat zijn de vertrouwde gezichten achter de balie en de herkenbare stemmen aan de telefoon.

Wij zetten in op een goed en betrouwbaar maar ook gezellig team zodat niet alleen de patiënt zich thuis voelt maar ook de huisarts en dat die huisarts niet altijd dezelfde is , tja dat is een ontwikkeling die na mijn opa al op gang is gekomen en die hoe graag we dat misschien zouden willen , niet meer omkeerbaar is.

De Goedgezondgroep gaat voor het team en dat is de enige manier waarop de eerste lijn kan overleven.

Hoe gaat zo’n overname in zijn werk?

 

Eigenlijk is het niet zo’n goed idee om over een overname te spreken want wij denken meer in termen van “overdracht” .

Om te schetsen hoe dat in zijn werk zou kunnen gaan schetsen we een paar mogelijkheden.

De huisarts die zijn praktijk zou willen overdragen heeft de wens dat op termijn te doen en is nog niet van plan de deur achter zich dicht te trekken;

-In dat geval zouden we de praktijk kunnen overnemen met alle lopende contracten voor personeel , praktijk, diensten en leveranciers. De overdragende huisarts kan dan bij ons in dienst blijven als HIDHA of als ZZP arts.

-Een tweede variant zou kunnen zijn dat we een maatschap vormen met de overdragende huisarts en daarbij delen we de lusten en de lasten maar kan de mate waarin dat gebeurt steeds op basis van afspraken worden bepaald. (Bijvoorbeeld een glijdende schaal waarbij de overdragende arts een steeds kleiner deel van zijn praktijk houdt terwijl wij ingroeien)

De huisarts wil eigenlijk stoppen en heeft geen behoefte nog langer verbonden te blijven.

-Een volledige overname van alle lusten en lasten is dan aan de orde en onze voorkeur heeft het dan wel om een kleine periode van transitie in te gaan zodat personeel en patiënten kunnen wennen aan de nieuwe situatie.

 

In al deze gevallen kunt u vertrouwen op onze deskundigheid ; Sander voor huur en koop contracten. Huub voor de financiële ondersteuning.  Peter voor accreditatie , regio en keten afspraken. Eva voor medisch inhoudelijke sturing. Anne voor automatisering en personeel. En Jaco en Jolande voor ondersteuning van het proces.

Er zijn overigens nog oneindig veel varianten en wij staan open voor uw visie, laat het ons weten!

 

Onze filosofie

De Goed Gezond Groep ondersteunt u op een manier die past bij uw praktijk. Met respect voor de patiënten en met een benadering die recht doet aan de relatie die u met hen heeft.

U kunt de Goed Gezond Groep bij uw praktijk betrekken of de exploitatie helemaal aan ons overdragen. In beide gevallen staan we garant voor continuïteit in de zorg voor uw bestaande patiënten.

Met de overname van het management van uw praktijkmedewerkers, motiveren en begeleiden we hen in hun toekomstige carrière. We zorgen voor een duidelijk loopbaanperspectief.

De Goed Gezond Groep is ontstaan vanuit de huisartspraktijk en wij kennen zo de uitdagingen waar u elke dag voor staat. Vanuit onze verschillende expertisen kunnen we u als geen ander ondersteunen of uw praktijk overnemen.

Elke praktijk is anders. Daarom kijken we goed naar uw eigen praktijk en brengen we met oplossingen op maat uw organisatie en service in lijn met het hoge kwaliteitsniveau dat wij nastreven.

Huisartsenpraktijken

Steeds meer huisartsenpraktijken sluiten zich bij ons aan. Zo kunnen we samen ook steeds meer bereiken en huisartsenzorg beter organiseren. Hieronder ziet u een overzicht van huisartsenpraktijken die onder de Goed Gezond Groep vallen.

Dr. Beeker
Hofland 50
3641GG Mijdrecht

Het Hart MC
Meenthoek 3
8224 BS Lelystad

Gezondheidscentrum de Haven
Ringdijk 54
8422 BB Lelystad

Huisartsenprakrijk Kronenburg
Uilenstede 512A
1183 DE Amstelveen

Huisartsenpraktijk De Westereen
Badhúswei 1B
9271 VA De Westereen

Heros Huisartsen
Osdorpplein 582 A
1068 TB Amsterdam

Huisartsenpraktijk Gezondheidslaan
Gezondheidslaan 1C
5342 JW Oss

Huisartsenpraktijk Grote Fok
Grote Fok 29
8321 VZ Urk

Huisartsenpraktijk Novum
Huissensestraat 64c
6833 JB Arnhem

Testimonials

Maar hoe werkt de Goed Gezond Groep in de praktijk? Daar laten we graag anderen voor aan het woord, bijvoorbeeld een huisarts die al met ons samen werkt. Zij kunnen het beste uit de eerste hand vertellen hoe zij de zorg ervaren die onze huisartsen leveren.

Al vrij snel kreeg ik door dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ten eerste kreeg mijn personeel alle ruimte om de werkomstandigheden te verbeteren. (…) Ook voor vervanging wordt gezorgd in geval van ziekte of vakantie.

Lees verder…

John Schuurman Huisarts te Oss

Hij presenteerde zich als rustig, no nonsense, doortastend, huisarts pur sang (hij is 3e generatie huisarts), zorgondernemer met hart voor patiënten en medewerkers en aandacht voor de menselijke maat.

Lees verder…

Ron Snijders Partner van huisarts

Als praktijkhouder krijg ik de ruimte om mij te ontwikkelen en daarbij word ik ondersteund door het professionele managementteam van de Goed Gezond Groep.

Lees verder…

Bauke de Jong

Sinds de overname van de Goed Gezond Groep is hier meer rust in gekomen. Er zijn waarnemend artsen die op vaste dagen werken. Het is fijn dat we deze doorstart konden maken, na jarenlange onzekerheid en wisselingen.

Lees verder…

Hanneke Dekkers Doktersassistente te Oss

Het team

Zorg gaat natuurlijk altijd over mensen. Daarom willen we u graag even voorstellen aan de mensen achter de Goed Gezond Groep, ons team van professionals. Aangenaam!

Toen ik klaar was met de opleiding ben ik begonnen in de huisartspraktijk van mijn vader en heb gedurende meerdere jaren met hem de praktijk gevoerd. In die tijd merkte ik hoe belangrijk het is om je gesteund te voelen. Je wilt vernieuwen maar hoe doe je dat zonder de bestaande crew te kwetsen en hoe houd je de motivatie erin? Mijn vader was enthousiast over de voorgestelde wijzigingen die hij misschien al jaren eerder had willen door voeren.

Toen mijn kinderen vijf jaar geleden aangaven iets met mij te willen ondernemen dacht ik daar natuurlijk aan en dat heeft mij gemotiveerd om het net zo te doen.

Nu zijn Jolande en ik de mensen met ervaring en Anne en Eva de jongeren die nieuwe of goede ideeën aanbrengen.

Ik zou zeggen dat u vooral op ons kunt bouwen maar ook kunt genieten van een ontzorgde omgeving met veel werkplezier.

Naast verpleegkundige, praktijkondersteuner en assistente voel ik me bovenal de Mater Familias.

In overlegsituaties binnen de Goed Gezond Groep, wil ik vooral de wensen en inzichten vanuit de patiënt belichten. Dit vinden wij namelijk erg belangrijk binnen de organsatie. Het houdt daarmee tevens de overige MT-leden met beide benen op de grond.

Verder probeer ik ‘de lijm te zijn’ binnen de Goed Gezond Groep, mensen én behoeften en aanbod met elkaar verbinden.

Ik ben Anne Beeker, oudste zoon en manager van onze groep huisartspraktijken. Inmiddels werk ik al ruim 4 jaar samen met de familie. Van oorsprong kom ik uit de horeca en ben ik gewend om hard te werken en een solide team om je heen te bouwen. Als mensen-mens zorg ik voor onze medewerkers en ben binnen mijn functie eigenlijk altijd bereikbaar voor vragen of een goed gesprek. Dat mijn passie bij de horeca lag valt te zien aan mijn hobby’s. Ik hou van uit eten gaan en gezelligheid met vrienden. Gezelligheid en samen iets beter en sterker maken, dat is waar ik goed in ben.

Ik ben Eva en werk inmiddels meer dan 10 jaar als doktersassistente bij de Goed Gezond Groep. De laatste jaren werk ik ook als kwaliteitsmanager in de zorg. Ik probeer altijd op een coachende manier samen dingen te bereiken, ik kijk hierbij naar de individu en wat diegene op dat moment nodig heeft of van mij verwacht.

Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst samen met mijn vriend en twee honden en ik kook graag voor vrienden en familie.

Inderdaad de enige niet Beeker binnen het managementteam. Als goede huisvriend kennen wij elkaar al zo’n 25 jaar en voel ik mij prima thuis binnen de familie.

Voor ik bij de Goed Gezond Groep aan de slag ging, heb ik diverse commerciële en managementfuncties gehad buiten de gezondheidszorg. Nu ben ik verantwoordelijk voor o.a. de verwerking van de administratie en commerciële zaken. Samen met Eva en Anne vormen wij het “reizend circus” en sta ik veel in contact met de collega’s van onze praktijken. Wekelijks probeer ik iedere praktijk te bezoeken.

Stemmen met vijf MT leden zorgt altijd voor een uitkomst, waardoor we snel kunnen schakelen. Nieuwsgierig?

Vacatures

Huisartsenpraktijk Gezondheidslaan in Oss zoekt een huisarts die interesse heeft om praktijkhouder te worden.

Onze praktijk in Oss bevindt zich in een moderne vleugel van de polikliniek Bernhoven. Met Bernhoven bestaan goede samenwerkingsverbanden en een concept dat nu wordt uitgewerkt is een eerste/tweede lijns poli setting.

Voor een praktijkhouder/huisarts is er genoeg te beleven maar ook veel vormen van ondersteuning worden geboden.

Zo hebben we Poh-S, Poh-GGZ,Poh-IZ en een aantal Pa’s.

Heb je interesse of vragen?

Mail ons via hr@goedgezondgroep.nl

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat de Goed Gezond Groep voor uw praktijk kan betekenen? Of hoe u ons bij uw praktijk kunt betrekken of de exploitatie helemaal aan ons kunt overdragen? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag persoonlijk over uw mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.